The Fast and the Furious

September 2001, 0 reacties

Deze film draait om de agent Brian O’Connor (Paul Walker) die de taak krijgt om gewelddadige roofovervallen op vrachtwagens te stoppen, voordat hierbij doden gaan vallen.

De FBI verdenkt een aantal straatracers van deze overvallen, omdat getuigen melden dat er vaak in getunede wagens wordt gereden. Brian doet als undercover agent mee met een aantal races en hierdoor komt hij in contact met de straatracer Dominic Toretto (gespeeld door Vin Diesel), die al snel als verdachte wordt gezien van de overvallen.

Brian denkt echter dat er iemand anders achter de overvallen zit en weet zijn bazen er van te overtuigen dat niet Dominic, maar Johnny Tran achter de overvallen zit. De Aziatische gangster wordt opgepakt, maar is binnen no-time weer vrij.

De bazen van Brian worden ongeduldig en willen de roofovervallen zo snel mogelijk opgelost zien. Wanneer Brian inziet dat Dominic wél de overvallen heeft gepleegd moet Brian kiezen; kiest hij voor zijn nieuwe vrienden of voor zijn carrière bij de politie?

Media

Trailers, video's, foto's en afbeeldingen uit The Fast and the Furious.

Nieuws

Nieuwsberichten over The Fast and the Furious.

Acteurs

Acteurs en personages uit The Fast and the Furious.

Wagens

Auto's uit The Fast and the Furious.

Reacties