Volgorde Fast and Furious films

De Fast and Furious films spelen zich in een andere volgorde af dan de volgorde waarin ze zijn uitgebracht. Hieronder is de volgorde te zien waarin de films zich afspelen.

Let op! Deze pagina kan spoilers bevatten.

1 The Fast and the Furious

In deze film ontmoet Brian O'Connor Dominic en zijn zusje Mia voor het eerst. Aan Brian de taak om een bende op te rollen welke gewelddadige overvallen pleegt.

2 2 Fast 2 Furious

Brian en zijn jeugdvriend Roman Pearce gaan achter de drugsdealer Carter Verone aan. In dit deel zien we ook Tej en de agente Monica Fuentes voor het eerst.

3 Fast & Furious

Brian gaat samen met Dominic achter een drugsdealer aan en Letty wordt vermoord door Braga. Dominic neemt wraak en komt hierdoor in de gevangenis terecht.

4 Fast and Furious 5

Dominic wordt uit de gevangenis bevrijd door zijn zusje Mia en hun vrienden. De DDS-agent Luke Hobbs gaat achter de groep aan en het blijkt dat Letty nog leeft.

5 Fast and Furious 6

De groep gaat achter Owen Shaw aan en ze komen Letty weer tegen, die geheugenverlies blijkt te hebben.

6 Tokyo Drift

Han is verhuist naar Tokio, waar hij Sean Boswell leert driften. Han wordt uiteindelijk vermoord door Deckard Shaw, de broer van Owen.

7 Furious 7

Dominic en zijn crew gaan achter Deckard Shaw aan. Ze komen hierbij Mr. Nobody tegen.

8 Fast & Furious 8

Het is nog niet bekend wat er in Fast 8 gaat gebeuren, maar waarschijnlijk spelen Dominic Toretto, Monica Fuentes, Frank Petty en Deckard Shaw weer een rol.

9 Fast and Furious 9

De verhaallijn van deze film is nog niet bekend.

10 Fast and Furious 10

De verhaallijn van deze film is nog niet bekend.

11 Fast and Furious (Netflix serie)

De serie op Netflix speelt zich waarschijnlijk met andere personages af. Wel is bekend dat Tony Toretto, het neefje van Dominic Toretto in de serie een grote rol heeft.

Reacties