The Fast and the Furious

September 2001, 0 reacties

Deze film draait om de agent Brian O’Connor (Paul Walker) die de taak krijgt om gewelddadige roofovervallen op vrachtwagens te stoppen, voordat hierbij doden gaan vallen.

De FBI verdenkt een aantal straatracers van deze overvallen, omdat getuigen melden dat er vaak in getunede wagens wordt gereden. Brian doet als undercover agent mee met een aantal races en hierdoor komt hij in contact met de straatracer Dominic Toretto (gespeeld door Vin Diesel), die al snel als verdachte wordt gezien van de overvallen.

Brian denkt echter dat er iemand anders achter de overvallen zit en weet zijn bazen er van te overtuigen dat niet Dominic, maar Johnny Tran achter de overvallen zit. De Aziatische gangster wordt opgepakt, maar is binnen no-time weer vrij.

De bazen van Brian worden ongeduldig en willen de roofovervallen zo snel mogelijk opgelost zien. Wanneer Brian inziet dat Dominic wél de overvallen heeft gepleegd moet Brian kiezen; kiest hij voor zijn nieuwe vrienden of voor zijn carrière bij de politie?

Media The Fast and the Furious

Trailers, video's, foto's en afbeeldingen

The Fast and the Furious nieuws

The Fast and the Furious; 5 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist

28 jun 2016

The Fast and the Furious was in 2001 een razend populaire film welke uit het niets verscheen. Tegen alle verwachtingen in werd de film een reusachtige culthit welke nog 9 vervolgen zou krijgen.

Acteurs uit The Fast and the Furious

Wagens uit The Fast and the Furious

Reacties