The fast and the furious header

The Fast and the Furious

Agent Brian O'Conner krijgt de taak om gewelddadige roofovervallen op vrachtwagens te stoppen, voordat hierbij doden gaan vallen.

Deze film draait om de agent Brian O’Conner (Paul Walker) die de taak krijgt om gewelddadige roofovervallen op vrachtwagens te stoppen, voordat hierbij doden gaan vallen.

De FBI verdenkt een aantal straatracers van deze overvallen, omdat getuigen melden dat er vaak in getunede wagens wordt gereden. Brian doet als undercover agent mee met een aantal races en hierdoor komt hij in contact met de straatracer Dominic Toretto (gespeeld door Vin Diesel), die al snel als verdachte wordt gezien van de overvallen.

Brian denkt echter dat er iemand anders achter de overvallen zit en weet zijn bazen er van te overtuigen dat niet Dominic, maar Johnny Tran achter de overvallen zit. De Aziatische gangster wordt opgepakt, maar is binnen no-time weer vrij wegens gebrek aan bewijs.

De bazen van Brian worden ongeduldig en willen de roofovervallen zo snel mogelijk opgelost zien. Wanneer Brian inziet dat Dominic wél de overvallen heeft gepleegd moet Brian kiezen; kiest hij voor zijn nieuwe vrienden of voor zijn carrière bij de politie?

Trailers en media

IXXI wanddecoratie

The Fast and the Furious
Nu bestellen

Acteurs

Wagens

Meer films