Fast 11
Fast & Furious 11

Fast & Furious 11 wordt de elfde film in de Fast and Furious-reeks. Samen met de tiende film sluit deze film de reeks af.

Wanneer komt Fast and Furious 11 uit?

Fast 11 komt uit op 5 april 2025, aldus Vin Diesel. Het is nog niet bekend wanneer de Nederlandse première plaatsvindt.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt, maar de film is wel in ontwikkeling. De regisseur Louis Leterrier, bekend van Fast X, zal ook dit keer weer de productie op zich nemen.

Welke acteurs spelen in Fast 11?

Het is nog niet bekend welke acteurs weer zullen meedoen aan de elfde film in de reeks. We verwachten natuurlijk dat de crew van Dominic Toretto (Han, Letty, Roman en Tej) weer van de partij zullen zijn. Ook Mia, Megan en Tess zullen ongetwijfeld weer te zien zijn.

In Fast X zien we in de after credits dat Gisele Yashar en Luke Hobbs waarschijnlijk ook weer terug zullen keren in het laatste deel van de serie.

Keert Dante terug?

De verhaallijn van Fast X is natuurlijk nog niet afgerond, dus waarschijnlijk zullen we Dante ook weer terugzien. Of er nog iemand anders de slechterik zal spelen weten we nog niet. Misschien wordt er een nieuw personage geïntroduceerd. Wellicht zal deze nieuwe bad guy nog meer het tegenovergestelde zijn van Dominic, dus misschien iemand die AI en zelfrijdende auto's inzet. Zodra we meer weten houden we jullie natuurlijk op de hoogte.

IXXI wanddecoratie

The Fast and the Furious
Nu bestellen

Acteurs

Meer films