Fast and furious 8 header

The Fate of the Furious
Fast and Furious 8

In de achtste film zien we hoe Cipher Dominic Toretto in haar greep krijgt.

Dominic en Letty zijn op huwelijksreis in Havana, Cuba, wanneer Cipher langskomt met de vraag of Dominic voor haar komt werken.

Ondertussen is Agent Hobbs het voetbalteam van z'n dochter aan het coachen. Wanneer een wapen (EMP) wordt gevonden bij terroristen in Berlijn moet hij weer aan het werk. Hij schakelt hierbij de hulp in van het vaste team van Dominic.

Alles lijkt goed te gaan, maar op het einde ramt Dominic de Jeep van Hobbs en steelt hij het wapen. Hobbs komt terecht in de gevangenis en komt daar Shaw Deckard tegen. Door Mr. Nobody wordt verwacht dat de crew samen gaat werken met Shaw om Cipher en Dominic op te pakken.

Ondertussen blijkt dat Cipher Elena (uit Furious 7) en haar kind van Toretto gegijzeld heeft. Hierdoor wordt Dominic verplicht om een aantal opdrachten uit te voeren voor Cipher. Vlak voor een opdracht voor Cipher in New York City ontmoet Toretto de moeder van Deckard (Helen Mirren).

De eerste opdracht voor Toretto is om een koffer met nucleaire codes te stelen van de minister van Defensie van Rusland, die op bezoek is in New York. De crew (Shaw, Hobbs, Letty, Tej en Roman) krijgen Dominic bijna te pakken in New York maar hij weet te ontsnappen met de lanceercodes.

Cipher wordt ondertussen woedend omdat Dominic Letty liet gaan in New York en vermoordt Elena.

De volgende stop is Rusland, waar Cipher een duikboot te pakken wil krijgen met daarop een nucleair wapen. De crew wacht hem echter op met aangepaste wagens. Ze krijgen Dominic nog steeds niet te pakken.

Deckard en Owen Shaw weten ondertussen het zoontje van Dominic Toretto uit het vliegtuig van Cipher te bevrijden. Zij kan nog net uit het vliegtuig ontsnappen door er met een parachute uit te springen.

Dominic voegt zich weer samen met de crew welke hem beschermen van de raket die Cipher om hem afschiet. Deze komt door Dominic zijn toedoen op de onderzeeƫr terecht en deze zinkt.

Terug in New York City laten Mr. Nobody en Little Nobody weten dat Cipher nog steeds op vrije voeten is. Ze bieden Hobbs zijn baan als DSS agent aan, maar hij besteed zijn tijd liever om bij zijn dochter te zijn. Deckard komt Marcos terugbrengen en wordt door Dominic tot de familie toegelaten. Dominic laat weten dat hij z'n zoon als Brian zal noemen, naar Brian O'Connor.

Trailers en media

IXXI wanddecoratie

The Fast and the Furious
Nu bestellen

Acteurs

Wagens

Meer films