The Fate of the Furious

Fast and Furious 8

April 2017, 0 reacties

In de achtste film zien we hoe Cipher (gespeeld door Charlize Theron) Dominic Toretto (Vin Diesel) in haar greep krijgt.

Dominic en Letty zijn op huwelijksreis in Havana, Cuba, wanneer Cipher langskomt met de vraag of Dominic voor haar komt werken.

Ondertussen is Agent Hobbs het voetbalteam van z'n dochter aan het coachen. Wanneer een wapen (EMP) wordt gevonden bij terroristen in Berlijn moet hij weer aan het werk. Hij schakelt hierbij de hulp in van het vaste team van Dominic.

Alles lijkt goed te gaan, maar op het einde ramt Dominic de Jeep van Hobbs en steelt hij het wapen. Hobbs komt terecht in de gevangenis en komt daar Shaw Deckard tegen. Door Mr. Nobody wordt verwacht dat de crew samen gaat werken met Shaw om Cipher en Dominic op te pakken.

Ondertussen blijkt dat Cipher Elena (uit Furious 7) en haar kind van Toretto gegijzeld heeft. Hierdoor wordt Dominic verplicht om een aantal opdrachten uit te voeren voor Cipher. Vlak voor een opdracht voor Cipher in New York City ontmoet Toretto de moeder van Deckard (Helen Mirren).

De eerste opdracht voor Toretto is om een koffer met nucleaire codes te stelen van de minister van Defensie van Rusland, die op bezoek is in New York. De crew (Shaw, Hobbs, Letty, Tej en Roman) krijgen Dominic bijna te pakken in New York maar hij weet te ontsnappen met de lanceercodes.

Cipher wordt ondertussen woedend omdat Dominic Letty liet gaan in New York en vermoordt Elena.

De volgende stop is Rusland, waar Cipher een duikboot te pakken wil krijgen met daarop een nucleair wapen. De crew wacht hem echter op met aangepaste wagens. Ze krijgen Dominic nog steeds niet te pakken.

Deckard en Owen Shaw weten ondertussen het zoontje van Dominic Toretto uit het vliegtuig van Cipher te bevrijden. Zij kan nog net uit het vliegtuig ontsnappen door er met een parachute uit te springen.

Dominic voegt zich weer samen met de crew welke hem beschermen van de raket die Cipher om hem afschiet. Deze komt door Dominic zijn toedoen op de onderzeeër terecht en deze zinkt.

Terug in New York City laten Mr. Nobody en Little Nobody weten dat Cipher nog steeds op vrije voeten is. Ze bieden Hobbs zijn baan als DSS agent aan, maar hij besteed zijn tijd liever om bij zijn dochter te zijn. Deckard komt Marcos terugbrengen en wordt door Dominic tot de familie toegelaten. Dominic laat weten dat hij z'n zoon als Brian zal noemen, naar Brian O'Connor.

Media Fast and Furious 8

Trailers, video's, foto's en afbeeldingen

Fast and Furious 8 nieuws

Fast and Furious 8 heet nu The Fate of The Furious

12 dec 2016

De eerste trailer van Fast and Furious 8 is vandaag uitgekomen, en de titel is ook bekend gemaakt: The Fate of the Furious. Eerder is de eerste poster voor de film uitgekomen.

5 dingen die we weten over Fast 8

23 jan 2016

De afgelopen tijd is er heel wat nieuws uitgekomen over Fast 8, de achtste film uit de Fast and Furious reeks.

Komt Paul Walker terug in Fast and Furious 8?

02 nov 2015

Op Carbuzz.com verscheen gisteren een artikel waarin staat dat Paul Walker wellicht terugkomt in de achtste Fast and Furious film.

Regisseur gevonden voor Fast 8

10 okt 2015

Er is eindelijk een regisseur gevonden voor Fast and Furious 8. De regisseur van Straight Outta Compton, F. Gary Gray, gaat de regie van de achtste film op zich nemen.

Ruby Rose (van OITNB) speelt in Fast 8

03 sep 2015

Ruby Rose, bekend van de Netflix-serie Orange is the New Black, gaat in de nieuwste Fast and Furious film spelen.

Cody Walker speelt wellicht broer van Brian O'Connor

27 jul 2015

Op het internet zijn geruchten ontstaan over Cody Walker; de broer van de, in 2014 overleden, Paul Walker.

Jason Statham doet mee in Furious 8

26 jun 2015

Jason Statham doet ook weer mee in Furious 8. Jason Statham speelde in het zevende deel de bad guy Deckard Shaw en zal in het achtste deel weer tegenover Dominic Toretto staan.

Fast and Furious 8 speelt zich af in New York

07 apr 2015

Furious 7 is nog maar net in de bioscoop verschenen en er komen al geruchten binnen over de achtste film in de serie.

Acteurs uit Fast and Furious 8

Wagens uit Fast and Furious 8

Reacties