Fast and Furious spin-offs

Alle informatie over de Fast and Furious spin-offs; de films en series die zijn afgeleid van de originele Fast and Furious-films.

Wat is een spin-off?

Een spin-off is een film of serie dat is afgeleid van een andere televisieserie of film. Vaak worden hierbij maar een paar kenmerken overgenomen van het originele werk, zoals personages of een locatie.

Welke Fast and Furious spin-offs zijn er?

Spy Racers

Momenteel kennen we vooral de Netflix-serie Spy Racers, welke gaat over de neef van Dominic Toretto en dat draait om een groep straatracers. De verhaallijn doet wel wat denken aan de eeste twee Fast and Furious films, waarin Brian O'Conner zich undercover als straatracer voordeed, maar in het echt achter criminelen aanging. Dat doet Tony Toretto in deze serie ook. Deze serie zich af in Los Angeles, wat de locatie van The Fast and The Furious was.

Hobbs and Shaw

Ook Hobbs & Shaw is een spin-off. In deze film zien we hoe Luke Hobbs en Deckard Shaw, met de hulp van Hattie, achter gemodificeerde bad guy Brixton aangaan. De personages Luke Hobbs en Deckard Shaw zijn de enige overeenkomsten met de rest van de Fast and Furious franchise en deze film kun je dus prima los bekijken van de rest van de films.

Fast and furious spy racers cars
Hobbs and shaw 2019

Komen er nog meer Fast and Furious spin-offs?

Het lijkt er wel op! We horen al een tijdje geruchten dat Vin Diesel toestemming heeft gekregen om in totaal 3 spin-off films te maken.

Hobbs & Shaw was de eerste, en er zijn geruchten over een spin-off met vooral vrouwelijke personages. In dit nieuwe deel zou Cipher (gespeeld door Charlize Theron) de hoofdrol krijgen. Veel is er nog niet bekend over deze nieuwe film. Wij zouden het in ieder geval heel gaaf vinden als de stoere chicks Letty, Suki en Monica ook weer mogen meedoen.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Reyes

Over de derde en laatste spinoff is nog niet veel bekend. Er zijn geruchten dat er een film met Luke Hobbs (Dwayne "The Rock" Johnson) en Dante (Jason Momoa) uit zal komen. Deze zal zich dan afspelen tussen Fast and Furious 10 en 11. Deze film zal vergelijkbaar zijn met de eerste Hobbs spin-off.

Alle Fast and Furious films

Koop je op Bol.com
Nu bestellen

The Fast and the Furious films

Alle Fast and the Furious films, spin-offs en series. Met alle acteurs, wagens en media.

Bekijk alle films

Volgorde Fast and Furious films

De Fast and Furious films zijn op deze website te vinden in chronologische volgorde (waarin de films zijn uitgekomen). De verhaallijn speelt zich echter in een andere volgorde af.

Bekijk de juiste volgorde

Fast and Furious films online kijken

Wil je de Fast and Furious films online kijken? Check dan onze lijst met verschillende streamingplatformen.

Fast and Furious films streamen