Hobbs & Shaw: 6 dingen die we weten over de nieuwe Fast & Furious spinoff

In dit artikel 6 dingen die we weten over de Hobbs & Shaw film.

Met de nieuwe Hobbs & Shaw film die onderweg is, en het negende en tiende deel te gaan, hebben wij weer veel nieuws te delen. In dit artikel 6 dingen die we weten over de nieuwste Fast & Furious-film.

1. Er komt een vrouwelijke F&F spinoff

We snappen allemaal dat Universal Pictures flink wilt verdienen aan de Fast and Furious filmreeks. Zo bracht de achtste film ruim 540 miljoen dollar op. Het is dan ook niet gek dat Universal bezig is met nog een spin-off.

Vin Diesel plaatste een video op Instagram waarin hij zei dat er meerdere spinoffs in de maak zijn, waaronder een Fast and Furious film met een geheel vrouwelijke cast.

Helaas kon hij er niet meer over vertellen, wij kunnen in ieder geval niet meer wachten totdat Letty en Mia terugkomen.

Dwayne johnson vanessa kirby

2. Vanessa Kirby gaat een spion spelen

We wisten al dat Vanessa Kirby in Hobbs & Shaw gaat spelen, maar wisten nog niet helemaal welke rol ze aan zou nemen. Nu is bekend geworden dat ze de zus van Deckard en Owen gaat spelen. Ze is ook nog eens actief bij de geheime dienst van het Verenigd Koninkrijk, de MI6 (Military Intelligence, Section 6).

De actrice die onder andere bekend is geworden door Mission: Impossible - Fallout en de Netflix-serie The Crown zal vast een goeie aanwinst zijn voor de aankomende film.

Idris elba hobbs and shaw 2019

3. Idris Elba is de bad guy

Van Idris Elba wisten we al wel dat hij een villain zou spelen, maar nu is er meer bekend. In de pas uitgegeven trailer zag je natuurlijk al wat voor superkrachten zijn personage Brixton heeft gekregen, en was ook te zien dat hij zo goed als kogelvrij wordt. Nu is ook bekend dat hij een gemodificeerde soldaat. Doordat zijn DNA is aangepast heeft hij superkrachten gekregen en is hij bijna onverslaanbaar.

De acteur heeft al genoeg ervaring met het spelen van de slechterik, zo speelde hij een drugsdealer in de serie The Wire, een Afrikaanse legercommandant in de Netflix-film Beasts of No Nation en was hij een corrupte agent in Luther. We kunnen dus niet wachten op zijn rol als Brixton Lore.

4. De regisseur David Leitch zit achter de camera

David Leitch is een filmmaker, stuntman en meer recent ook een regisseur. Hij is vooral bekend geworden met Deadpool 2, het tweede deel van de superheldenfilm en houdt zich nu bezig met het regisseren van Hobbs & Shaw.

We hebben nu alle vertrouwen in de stunts en actiescenes!

5. Luke Hobbs krijgt een dochtertje

Het is nu ook al bekend dat Luke Hobbs een dochter in de film krijgt. Zij zal gespeeld worden door de jonge actrice Eliana Sauniatu Su'a, zo deelde hij op Instagram.

6. Vin Diesel doet zeker niet mee

Vin Diesel en Dwayne Johnson hebben tijdens de laatste weken van de opnames van The Fate of the Furious flinke ruzie gehad. Mede hierdoor zal Vin Diesel niet meedoen in deze film. Maar geen zorgen; hij is wel van de partij in de negende film van de saga.

Meer nieuws