Volgorde Fast and Furious films

De Fast and Furious films spelen zich in een andere volgorde af dan de volgorde waarin ze zijn uitgebracht. Hieronder is de volgorde te zien waarin de films zich afspelen.

Let op! Deze pagina kan spoilers bevatten.

1 The Fast and the Furious

In deze film ontmoet Brian O'Connor Dominic en zijn zusje Mia voor het eerst. Aan Brian de taak om een bende op te rollen welke gewelddadige overvallen pleegt.

2 2 Fast 2 Furious

Brian en zijn jeugdvriend Roman Pearce gaan achter de drugsdealer Carter Verone aan. In dit deel zien we ook Tej en de agente Monica Fuentes voor het eerst.

3 Fast and Furious

Brian gaat samen met Dominic achter een drugsdealer aan en Letty wordt vermoord door Braga. Dominic neemt wraak en komt hierdoor in de gevangenis terecht.

4 Fast and Furious 5

Dominic wordt uit de gevangenis bevrijd door zijn zusje Mia en hun vrienden. De DDS-agent Luke Hobbs gaat achter de groep aan en het blijkt dat Letty nog leeft.

5 Fast and Furious 6

De groep gaat achter Owen Shaw aan en ze komen Letty weer tegen, die geheugenverlies blijkt te hebben.

6 Tokyo Drift

Han is verhuist naar Tokio, waar hij Sean Boswell leert driften. Han wordt uiteindelijk vermoord door Deckard Shaw, de broer van Owen.

7 Furious 7

Dominic en zijn crew gaan achter Deckard Shaw aan. Ze komen hierbij Mr. Nobody tegen.

8 Fast and Furious 8

In Fast 8 wordt Dominic Toretto gechanteerd door Cipher, een nieuw personage, welke een geschiedenis blijkt te hebben met Dominic. Luke Hobbs gaat met de gehele crew achter Toretto aan wanneer het lijkt dat hij de familie bedriegt.

9 Hobbs and Shaw

Luke Hobbs werkt samen met Deckard Shaw om de genetisch gemodificeerde bad guy Brixton (Idris Elba) te pakken te krijgen.

Ook zien we het jongere zusje van Deckard voor het eerst.

10 Fast and Furious 9

Dominic en zijn crew moeten achter een terrorist aan, die de broer van Dominic en Mia blijkt te zijn (Jakob Toretto).

Reacties