Trailer Fast X

De eerste trailer van Fast X (2023).

Waar gaat Fast X over?

In deze trailer zien we hoe een oude vijand, Dante, (gespeeld door Jason Mamoa) achter Dominic en zijn familie aangaat om een oude rekening te vereffenen.

Dante blijkt namelijk de zoon te zijn van Hernan Reyes, een drugsdealer die in Fast Five verslagen werd door Dominic en zijn team. Nu wilt hij wraak nemen op Dom en zijn familie.

Wie speelt er in Fast X?

Die familie is ondertussen uitgebreid, met onder andere de oma van Dominic en zijn broer Jakob. Hiernaast zien we in de trailer ook weer veel oude vrienden terugkomen. Zo doen Mia Toretto, Letty Ortiz, Brian O'Conner, Roman Pearce, Tej, Han en Ramsey weer mee. Nieuwe rollen zijn weggelegd voor Tess (gespeeld door Brie Larson), waarvan we nog niet helemaal weten wat haar rol precies is, en natuurlijk de bad guy Dante.

Auto's in Fast X

In de trailer zijn een heleboel auto's te zien. We zien onder andere een Nissan 240Z, een Porsche 911 en een Lamborghini Gallardo. Ook komt er een klassieke Alfa Romeo 2000 GTV in voor en rijdt Dominic natuurlijk weer in een Dodge Charger. Dante neemt plaats in een Chevrolet Chevelle terwijl we Jakob zien rijden in een Chevrolet El Camino. Deze is volgehangen met raketten.

In Fast X spelen auto's weer een belangrijke rol. We zien niet alleen wilde stunts met grote explosies, maar zien ook een aantal races. Hierin lijkt Fast X weer terug te gaan naar zijn roots.

Wanneer komt Fast X uit in de bioscoop?

Fast X is 18 mei 2023 te zien in Nederlandse bioscopen.

In deze video

LEGO Speed Champions

Koop nu dé Fast & Furious Nissan Skyline van Brian O'Conner
Nu bestellen

Meer media