Hobbs and shaw header

Hobbs & Shaw
Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Luke Hobbs en Deckard Shaw werken met tegenzin samen om een genetisch gemodificeerde schurk te pakken.

Hattie Shaw, de zus van Owen en Deckard Shaw, is werkzaam bij de geheime dienst MI6 en komt tijdens een missie bij toeval Brixton tegen, die achter het CT-17 virus aanzit.

In de vechtscone die volgt zien we direct dat Brixton over superkrachten bezit. Hij kan kogels stoppen en bezit over een gigantische kracht. Hattie kan nog net het virus injecteren voordat ze kan ontsnappen van Brixton. De rest van de MI6-agenten komt om door Brixton's toedoen en hij schuift de schuld in Hatties schoenen.

Hobbs en Deckard Shaw worden ingeschakeld door CIA-agent Locke om achter Hattie aan te gaan. Wanneer ze haar te pakken krijgen komen ze erachter dat ze erin is geluisd en de enige manier om het virus uit haar te krijgen is door het laboratorium van Eteon te bezoeken.

Eteon is een groep rijke mensen die supermensen probeert te maken door de evolutie te versnellen. Brixton is het eerste proefkonijn van de groep bad guys. Met het CT-17 virus hoopt Eteon de zwakkere mensen op de aarde te vernietigen en de rest te verbeteren.

Wanneer het niet lukt om het virus uit Hattie te krijgen, is er nog maar één plek waar Hobbs & Shaw heen kunnen zonder opgemerkt te worden; Samoa, thuis van Agent Hobbs.

Trailers en media

LEGO Speed Champions

Koop nu dé Fast & Furious Nissan Skyline van Brian O'Conner
Nu bestellen

Acteurs

Wagens

Meer films